تاثیرات بازاریابی پیامکی چیست؟

تاثیرات بازاریابی پیامکی چیست؟
تاثیرات بازاریابی پیامکی چیست؟

 

تاثیرات بازاریابی پیامکی چیست؟

 

تجربیات مشترکی که داریم باعث شده که دید منفی نسبت به این روش پیدا کنیم. مثلا این روزها کمتر مردی را پیدا می‌کنیم که هفته‌ای چند بار پیامک تبلیغاتی اپیلاسیون دریافت نکرده باشد. یا اکثر خانم‌ها، احتمالاً پیامک تبلیغاتی کاشت موی طبیعی را دریافت کرده‌اند! متاسفانه تصور بیشتر ما از بازاریابی پیامکی، پیامک های آزاردهنده و تکراری است که هر روز فقط برای ما مزاحمت ایجاد می‌کنند. در واقع وقتی برای اولین بار به من گفته شد که از این روش برای یک شرکت استفاده کنم من هم مثل خیلی‌ها تصوری منفی از آن داشتم. اما بعد از کلی تحقیق کمپینی را طراحی و اجرا کردم. هنوز هم آن لحظه‌ی اولیه را فراموش نمی‌کنم که توانسته بودم با کمترین هزینه و اجرای درست و اصولی اس ام اس مارکتینگ مشتریانی را برای خرید محصولات آن کسب‌وکار جذب کنم.

 

بازاریابی پیامکی چیست؟ 

در واقع به انتقال پیامی کوتاه به صورت یک پیام نوشتاری به مخاطب هدف، اس ام اس مارکتینگ گفته می‌شود. به طور کلی یکی از راه‌هایی است که کسب‌وکارها از طریق تلفن همراه با کاربرانشان ارتباط برقرار و محصول یا خدمات خود را تبلیغ می‌کنند یا با ارائه‌ی پیشنهاد، آن‌ها را به اقدام دعوت می‌کنند.

 

اس ام اس مارکتینگ راهکاری است که می‌تواند هم مشتریان عادی فعلی را به مشتریان بالقوه تبدیل کند و وفادار نگه دارد و هم در جذب مشتری‌های جدید به شما کمک کند. بازاریابی پیامکی می‌تواند یکی از ساده‌ترین، موثرترین و البته کم هزینه‌ترین روش‌های بازاریابی باشد.

 

چرا پیامک یک ابزار ارتباطی موثر است؟

اس ام اس مارکتینگ و ارسال پیامک با هدف بازاریابی دارای مزایای زیادی است که در ادامه به چند مورد از آن‌ها اشاره می‌کنیم:

 

هزینه ارسال پایین

هزینه ارسال هر پیامک به هر فرد فقط چند ریال است در حالی که می‌تواند بازگشت سرمایه‌ای ده‌ها برابری داشته باشد.

 

در هر زمان که بخواهیم پیام ها ارسال می‌شوند

از آن‌جا که پیامک در لحظه ارسال می‌شود، می‌تواند اخبار یا پیشنهادات کسب‌وکارها را در هر زمانی که بخواهند به دست مخاطب برسانند و اکثر این پیام‌ها هم ظرف چند دقیقه بعد از دریافت توسط مخاطب باز می‌شوند. این یعنی پیامک بهترین راه برای ارسال محتوا در لحظه به مخاطب است.

 

سطح پوشش بالا

ضریب نفوذ تلفن همراه در ایران در انتهای سال ۲۰۲۰ حدود ۱۰۷٪ بوده است که این خود نشان می‌دهد مردم ایران دست کم یک موبایل را در خانه دارند. این شبکه‌ی گسترده‌ی آدم‌ها باعث می‌شود شما به تعداد افراد بسیار زیادی دسترسی داشته باشید و توجه آن‌ها را به کسب‌و‌کارها جلب کنید.

دیدگاهتان را بنویسید