شکست بازاریابی پیامک

شکست بازاریابی پیامک
“عدم وجود هدف” یکی از اصلی ترین دلایل شکست بازاریابی پیامکی است.

 

یادگیری اصول اولیه بازاریابی همانند شناخت جامعه هدف، شناخت محصول و … در انواع روش های بازاریابی های مختلف لازم و ضروری است. در بازاریابی پیامکی هم که مورد استقبال بسیاری از کسب و کارها قرار دارد این موضوع صدق می­کند. نادیده گرفتن همین اصول اولیه علت اصلی شکست بازاریابی پیامکی است که گاهی فراموش می­شود یا از ابتدا به آن توجه نشده است. برخی فکر می­کنند به دلیل در دسترس بودن ابزار پیامک و استفاده آسان از آن، می­توان به راحتی از طریق آن فروش و مشتریان خود را چند برابر کنند، در صورتی که اگر هدف از ارسال پیامک مشخص نباشد نه تنها کمک به برندسازی نمی­کند بلکه ماهیت برند را خدشه دار می­کند و کار را از قبل سخت تر می­کند.

“عدم وجود هدف” یکی از اصلی ترین دلایل شکست بازاریابی پیامکی است. این موضوع در ۳ زمینه مشهود است:

  • نداشتن هدف در بازاریابی
  • نداشتن هدف در انتخاب مخاطب
  • عدم هدف در زمان ارسال پیامک

 

فراموشی پیام اصلی برند در بازاریابی پیامکی

وقتی چندین و چند برند حتی بهتر از شما وجود دارند که همان خدمات شما را ارائه می­کنند چه دلیلی برای حضور شما وجود دارد؟ این پیام برند شماست که شما را از رقیبان مجزا می­کند. هیچوقت پیام اصلی برندتان را فراموش نکنید، پیام برند شما دلیل وجودی شماست، به خاطر داشته باشید در تمام بازاریابی پیامکی باید حول محور پیام خود بازاریابی کنید. تنها در این صورت است که مخاطبان شما تفاوت شما با برندهای مشابه را حس می­کنند و نسبت به آفرهای شما واکنش نشان می­دهند.

 

نداشتن تجزیه و تحلیل کمپین های بازاریابی پیامک

ممکن است یک متن پیامک خاص، در یک زمان خاص، مثلا در یک دغدغه اجتماعی بازخورد بسیار خوبی برای برند شما به همراه داشته باشد. اما اگر تجزیه و تحلیل درست و به موقع انجام نشود از آن غافل می­مانید! تجزیه و تحلیل کمپین های پیامکی یکی از مهم ترین مراحل در بازاریابی پیامکی به شمار می­روند که اغلب از آن غافل می­شوند. گزارشات دقیق برای هر ارسال پیامک داده می­شود و با تحلیل به موقع گزارشات می­توانید میزان موفقیت یک پیامک را که می­تواند ناشی از یکی از عوامل متن، زمان، مخاطبان هدف یا تمام آن باشد به راحتی بررسی کنید. هماهنگی و جلسات منظم با تیم ارتباط با مشتریان می­تواند در تجزیه و تحلیل کمپین ها کمک کننده باشد.

 

نداشتن همزاد پنداری با مشتریان

همیشه به خاطر بسپارید که مشتریان هم مثل خود ما انسان هستند، گاهی شادند، گاهی غمگین، گاهی نیاز به خرید دارند و حالشان با خرید خوب می­شود، گاهی حوصله هیچ چیز را ندارند حتی پیامک شما! پس توقع نداشته باشید به تمام پیامک های شما پاسخ بدهند و اگر ندادند بخواهید تعداد پیامک ها را بیشتر کنید. یک پیشنهاد هوشمندانه در زمان مناسب می­تواند حتی آن مخاطبی که حوصله پیامک شما را ندارد هم به وجد بیاورد. همیشه خود را جای مخاطبان دریافت کننده پیامک بگذارید تا بتوانید بهتر تشخیص دهید بازاریابی پیامکی شما مسیر درستی را طی می­کند یا منجر به شکست می ­شود.

دیدگاهتان را بنویسید