عنصر های ارسال یک پیامک انبوه

عنصر های ارسال یک پیامک انبوه

 

مشخص کردن هدف از ارسال پیامک انبوه

فرستادن پیامک‌های تبلیغاتی بی‌هدف، بی‌مناسبت و در کل بیهوده، هم هزینه‌های شما را به باد می‌دهد و هم مخاطب را از برندتان منزجر می‌کند. پیش از هر چیز بهتر است یک تقویم برای ارسال پیامک آماده کنید، مناسبت‌ها، تخفیف‌ها، رویدادها و خلاصه هر چیزی که می‌تواند بهانه‌ای برای فرستادن پیام باشد را بررسی کنید و هدفتان را لابه‌لای این بهانه‌ها بگنجانید. مثلا ثبت‌نام مشتری تازه می‌تواند بهانه خوبی برای فرستادن پیامک‌های تخفیف و … باشد. همچنین تبریک روز تولد مخاطب می‌تواند بهانه‌ای برای یادآوری درباره محصولات تازه یا ویژگی‌های جدید محصولتان باشد.

 

 تعداد کاراکترها

تمام متن‌ها به سمت خلاصه‌تر شدن پیش می‌روند؛ چرا که مخاطب امروزی فرصتی برای خواندن متن‌های طولانی ندارد. او حتی ویدئوهای طولانی و پادکست‌های بلند را هم تحمل نمی کند، چه برسد به خواندن یک متن طولانی. علاوه بر این اپراتورهای پیامکی در ارسال پیامک انبوه  فقط تعداد ۷۰ کاراکتر فارسی و ۱۶۰ کاراکتر انگلیسی را پشتیبانی می‌کنند. بنابراین در تولید محتوای متنی پیامک باید تمام توان‌تان بگذارید تا هر چه خلاصه‌تر و گزیده‌تر بنویسید. بهتر است روی هدف متمرکز بشوید، حروف اضافی و علائم را حذف کنید. ساده و بی‌پیرایه بنویسید. حرف‌های پیچیده و طولانی را در جاهای دیگر مثل وبلاگ و شبکه‌های اجتماعی هم می‌توان نوشت. پیامک تبلیغاتی به خودی خود برای مخاطبان منزجر کننده است. بنابراین نباید با اشتباهات ریز و درشت آن‌ها را دلزده‌تر کرد.

 

جمله یا عبارت آغازین در ارسال پیامک انبوه 

دنیای تبلیغات هرروز محدودتر می‌شود، چرا که مخاطبان زمان ندارند، آن‌ها که زودتر از شما آمده‌اند، مخاطب را کلافه کرده‌اند، شبکه‌های اجتماعی کاربران را در خود غرق کرده‌اند! شما برای رساندن پیامتان به مخاطب فرصت چندانی ندارید! شاید بشود گفت فرصت تان کمی بیشتر از چشم برهم زدن است. در این فرصت کوتاه باید مخاطب را درگیر خودتان کنید. فرصت شما تنها به اندازه زمانی است که نوتیفیکیشن پیام روی گوشی کاربر ظاهر می‌شود و او در حالت preview پیام را می‌بیند، بنابراین جمله آغازین باید چنان جذاب باشد که او پیام را باز کند.

این لحظه مثل گیر کردن قلاب به دهان ماهی است! آیا طعمه‌تان انقد جذاب و وسوسه‌انگیز هست که مخاطب را اسیر خودش کند؟

 

ایجاد اهمیت و ضرورت موضوع

یکی از چیزهایی که باعث می‌شود پیامک شما بی‌هدف به نظر برسد این است که اهمیت و ضرورت موضوع را برای مخاطب مشخص نکنید. مثلا به او نگویید که تخفیف‌های‌تان فقط ۳ روز قابل استفاده است. یا به او نگویید که یک پیشنهاد ویژه برایش دارید! چرخه عمر پیامک‌های تبلیغاتی کوتاه است. اگر مخاطب را در محدودیت زمانی نگذارید او پس بستن پیام دیگر یادش نمی‌آید که شما چه گفته‌اید و چه خواسته‌اید! حتی اگر یادش هم بیاید پیدا کردن پیام شما در میان انبوهی پیامک تبلیغاتی دیگر سخت است. بنابراین برای مخاطب محدودیت زمانی بگذارید. برایش ضرورت ایجاد کنید؛ مثلا اگر در آغاز فصل زمستان می‌خواهید پیامک بفرستید، به محصولات زمستانی مورد نیازش اشاره کنید.

 

استفاده از نام کاربر برای خطاب (شخصی‌سازی)

همیشه استفاده از خطاب گلی عزیز، ایمان عزیز و … بهتر از دوست عزیز و دوست گرامی و … است. چه در ایمیل و خبرنامه و چه در پیامک، این گونه شخصی‌سازی کردن پیام یعنی احترام به مخاطب. بنابراین این فرصت خوب را از دست ندهید و پیامک‌هایتان را شخصی‌سازی کنید.

 

گذاشتن CTA یا لینک‌ها

گذاشتن دکمه فراخوان یا یک لینک پیام شما را سمت و سو می‌دهد. دادن یک پیام هر چقدر هم هیجان انگیز باشد اما اگر در آن هیچ ارتباط یا راهی که هدف شما را ادامه دهد، نباشد بنابراین پیامتان بی‌هدف است!

 

حتما در انتهای پیامک‌ها دکمه فراخوان یا لینک یا حتی شماره تلفن بگذارید تا مخاطب بتواند با شما ارتباط برقرار کند.

دیدگاهتان را بنویسید